Torrsug – Högtipp – Vakuumsugning – Sugbil

Torrsug – Högtipp – Vakuumsugning – Sugbil

Flytta och hantera material
Vi är experter på att göra jobbet enklare, grönare och effektivare.
Vi jobbar över hela landet från vår bas i Stockholm.

Vi kan suga upp nästan vad som helst, från vätskor till avfall, med våra kraftfulla bilar.
Detta är en toppenlösning inom bygg och anläggning samt industrisanering.

Har du svårtillgängliga ställen som behöver rengöras? Våra bilar tar hand om allt från sågspån till sand och grus. Det är perfekt för byggplatser eller stora renoveringsprojekt.

Vi kan suga upp nästan vad som helst, från vätskor till avfall, med våra kraftfulla bilar, väldigt effektiv lösning inom bygg och anläggning samt industrisanering.

Exempel på material vi jobbat med: grus, borrkax, vatten, aska, löv, sand, singel, sågspån, lösull, kutterspån, byggmästarfyllning/trossbotten, fasadputs, blästersand, taksingel, makadam, leca, bilad betong, isolering.  För att säkerställa sugningen av isolering använder vi oss av ett isoleringsfilter, samt att tanken rengörs före och efter sugningen.

Vi utför arbeten på vind, tak, källare och platser med trånga utrymmen mm.
Materialet förflyttar vi via slang till lastbil och från lastbil till anvisad plats, såsom, hustak, en innergård, husdränering, krypgrund eller platser där t.ex. grävmaskiner av utrymmesskäl inte kommer åt.
Vi utför arbeten som brandskador, vattenskador, saneringsarbeten, trasiga gasledningar, fjärrvärmerör och vattenrör.

Fraktioner som är större än 12 cm i diameter läggs åt sidan och tas omhand av kunden
om ej annat har upphandlats.

Torrsug / Högtipp / Vakuumsugning / Sugbil – FÖR ALLA ÄNDAMÅL

Högklassiga och mångsidiga fordon

Våra fordon är specialbyggda för att klara av stora som ,små jobb, lågt som högt. De är utrustade med den senaste tekniken för att garantera bästa möjliga resultat. Den ena av våra bilar är 3,60 meter hög.

På Sugbilar Sverige AB är vi stolta över att erbjuda miljövänliga och ekonomiska tjänster som passar just dina behov. Oavsett om du jobbar med stora byggen, industri eller kommunala projekt, står vi redo att hjälpa dig. Ring oss för att prata om hur vi kan underlätta ditt arbete och göra det mer miljövänligt.

Sugbilarna tillverkas av Euromark, Juro Clean, Disab, Rolba och Anfitek.

Kontakta oss redan idag